Zwavel wordt al eeuwen lang therapeutisch toegepast. In de oudheid kende men al de heilzame werking van het baden in zwavelrijke bronnen, meestal van vulkanische oorsprong. Hiermee werden pijnklachten bij reuma behandeld.  Zwavel is belangrijk voor de omzetting van enzymen, aminozuren, hormonen en eiwitten. Vanwege de unieke werking op de epidermis (opperhuid) speelt zwavel een belangrijke rol bij het herstel van de huid en remt het proces van huidveroudering.  Helpt bij de huidziekten zoals; atopische dermatitis, seborrheic dermatitis, psoriasis.

Zwavel sulfide SPA. De sulfide baden zijn ideaal voor de behandeling van huidaandoeningen met hyperkeratose (eeltvorming) , psoriasis, seborroïsch eczeem, atopische dermatitis of scleroderma. Zwavel verwijdert de dode opperhuidcellen van de epidermis, heeft een ontstekingsremmende werking, houdt huid en haren gezond, voorkomt broze nagels, helpt de lever gal af te scheiden, verbetert geestelijke functies, voorkomt artritis en verbetert de cel doorlaatbaarheid. Te gebruiken in bad of onder de douche.

Zwavel sulfide vloeibaar zeep. Biologische zeep op basis van werelds unieke zwavelhoudend mineraal water bevat natuurlijke sulfide en zwavelwaterstof en zout water uit mineraal bronnen. Reinigt de huid grondig, hydrateert, vermindert folliculaire keratose, exfolieert zachtjes de opperhuid, verzacht en egaliseert de huid teint. Te gebruiken als handzeep of voor onder de douche.

Zwavel sulfide mineraal crème met vitamine A. bevat waardevolle actieve natuurlijke ingrediënten. Vooral geschikt voor de gevoelige en atopische huid. Versterkt de natuurlijke lipidebarriere van de huid en hydrateert de huid, maakt de huid glad en stevig. Voor gezicht en lichaam.

Hypoallergeen zwavel sulfide gel. Hydrateert de huid, vermindert overmatig schilferen van de opperhuid, maakt de huid glad, heeft een antibacteriële werking. Speciaal voor de gevoelige huid, atopische huid en huidallergien. Voor lichaamsverzorging.		

Zwavel sulfide lichaamsmasker. Dit masker reinigt en voedt de huid, ontspant het lichaam, helpt tegen vermoeidheid en zorgt voor een aangename geur van de huid. Direct op het lichaam aanbrengen. Al onze Zwavel sulfide producten zijn dermatologisch getest.

Meer informatie over onze Zwavel sulfide producten in relatie met huidklachten kunt u vinden in onze webshop.