De natuur wil dat u mooi en gezond bent. Dankzij de unieke gezondheidseigenschappen zuivert zeezout de huid, helpt het bij het verwijderen van verontreinigde stoffen en dode lichaamscellen, versterkt het kleine bloedvaten, verhoogd het de weerstand tegen infecties, elimineert het oedeem en beschermt het de huid tegen vrije radicalen. Dankzij compilaties in zeezout bevordert het niet alleen gezondheid maar ook schoonheid. Zeezout verstrakt en verzacht de huid, maakt het steviger en zijdezacht en herstelt de vitaliteit. Een moment van ontspanning in bad met zeezout vermindert de spierspanning en verlicht pijnlijke gewrichten.

Het badderen met Galos natuurlijk 100% zeezout verzacht en verstevigt de huid. Het reguleert de zuurbalans (neutrale pH-waarde) wat zorgt voor een gezonde en elastische huid.

Het gebruik van Galos zeezout wordt geadviseerd bij dermatologische problemen. Het verlicht de spanning in de spieren, pijn in de gewrichten en helpt tegen reumatische klachten. Het verbetert de bloedcirculatie en de immuniteit tegen infecties. Het verzacht en ontspant het gehele lichaam.

Volwassenen: 100 gram per bad, temperatuur 37-38 °C duur 15-30 min.
Kinderen      :   50 gram per bad,  temperatuur 35-36 °C duur 10-15 min.

De zoutpeeling van Galos reinigt de huid door het verwijderen van dode opperhuidcellen. Het versterkt de smalle bloedvaten en beschermt het tegen scheuren. Het reguleert de zuurbalans (neutrale pH-waarde) dat zorgt voor een gezonde en elastische huid. Het verbetert de bloedcirculatie.

Het verzacht de huid en maakt het sterk en voelt zijdezacht. Het herstelt de vitaliteit van de huid en geeft het een gelijkmatig gezonde kleur.

Mix de peeling met water tot een dun papje. Lichaam insmeren met borstel of spons.

Zeezout heeft altijd een belangrijk deel uitgemaakt in verschillende aspecten van het leven van de mens. Als betaling, in religie, als remedie en tot op de dag van vandaag als genezende medicatie. Als middel van de natuur wordt zeezout  aanbevolen door volksgenezers met de boodschap dat het voortdurend binnen het bereik van elk huis zou moet zijn. Lees meer over de recepten van ons zeezout