Het microzeeklimaat in de Jodium zoutgrot bestaat uit schone droge geïoniseerde lucht en heeft dezelfde werking als het klimaat aan de zee. Boven de golven van de zee bevindt zich namelijk zee spray, ook wel aerosol genoemd. Dit zijn water deeltjes in de lucht als gevolg van brekende golven. Het microzeeklimaat in de jodium zoutgrot bevat een droge vorm van het aerosol. Wij helpen u genezen met het klimaat van de zee! Het inademen van de zeelucht in de Galos jodium zoutgrot heeft een positief effect op de gezondheid van kinderen, (top)sporters, zwangere vrouwen en volwassenen in het algemeen. De schone geïoniseerde lucht ontspant en ondersteunt het lichaam bij de behandeling van vele ziektes en klachten zoals; Longklachten, ontstekingen in de holtes, traagwerkende schildklier, huidproblemen, hart- en vaatziekten, darmklachten, slaapproblemen, vermoeidheid, burn-out, stress en depressie en meer…

 

45 minuten vertoeven in de jodium zoutgrot staat gelijk aan 3 dagen stormachtig weer aan zee.

Volwassenen

Onze halotherapie wordt geadviseerd voor:

  • Volwassenen die vanwege gezondheidspreventie willen komen.
  • Kwetsbare groepen volwassenen, hooggevoelige mensen, ouderen
  • Volwassenen met chronische gezondheidsklachten, ex-rokers,
  • (top) sporters

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten of de jodium zoutgrot u kan helpen met uw klachten? Bel ons. We helpen u graag met al uw vragen.

Kinderen

Onze halotherapie wordt geadviseerd voor alle kinderen. Met name voor kinderen met:

  • Luchtwegklachten
  • Huidklachten
  • Gedragsproblemen

Elektrosmog heeft een negatieve invloed op het gedrag, concentratievermogen, slaap, groei en gezondheid van kinderen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten of de jodium zoutgrot u kan helpen met uw klachten? Bel ons. We helpen u graag met al uw vragen.

Zwangere vrouwen

De jodium zoutgrot is voornamelijk geschikt voor zwangere vrouwen. Jodium wordt beschouwd als één van de vijf elementen die nodig zijn tijdens de zwangerschap. Jodium is een onmiskenbaar bestanddeel van de schildklier hormonen die onder-meer nodig zijn voor een goede stofwisseling. Bij zwangerschap is jodium tijdens de eerste drie maanden van levensbelang voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel bij de ongeboren vrucht.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten of de jodium zoutgrot u kan helpen met uw klachten? Bel ons.  We helpen u graag met al uw vragen.