Jonger uitzien in uw gezicht. 1 theelepel Galos zeezout  in een  glas water en laat het zout oplossen. Giet het in een ijsblokjeshouder en plaats in het vriesvak.  ‘S morgens: Haal één zoutijsblokje uit het vriesvak en masseer het zoutijsblokje over de huid. Het advies: 3 dagen herhalen of zo lang u dat wilt.

Zouthoning masker. Mix 1 lepel Galos peeling met 1 lepel honing. Smeer vervolgens op uw gezicht en laat het inwerken voor 5 minuten. Advies is 2 keer per week.

Cellulitis. Elke dag, of 2 tot 4 keer per week, vóór het nemen van een douche of bad, masseer de Galos peeling (mengen met water) voor een paar minuten op de plaatsen waar u cellulitis heeft.

Pijn in uw keel. Twee keer per dag één theelepel Galos zeezout in een glas gekookt water. Even laten afkoelen en vervolgens gorgelen.

Problemen met sinussen of een volle neus. Één of twee keer per dag gekookt water in een theekopje doen en één theelepel zeezout. Vervolgens stomen met handdoek boven het hoofd.

Rugklachten. Meng één glas lauw wodka met één theelepel Galos zeezout. Maak een compressie met gaas en plaats het op de pijnlijke plek 15 a 20 minuten laten zitten.

Heeft u aan het einde van de(werk) dag last van jeukende enkels/voeten vanwege uw sokken.
Smeer uw voeten in met Galos zeezout peeling. Een beetje peelingzout aanmengen met water(papje maken) en aanbrengen op de voeten. Na 3 a 4 minuten onder de douche afspoelen. De jeuk verdwijnt in no time.

Wintertip: Wilt u in de winter de kwaliteit van de lucht in huis verbeteren en de mineralen van de Zwarte Zee inademen dan adviseren wij u een zoutsteen boven op uw (warme) radiator plaatsen. Deze zoutsteen bevat alle mineralen die ook in de zoutgrot aanwezig zijn. Verkrijgbaar in onze shop.

Bevorder de kwaliteit van uw slaap 1. Twee tot drie keer per week neemt u een bad met Galos zeezout afkomstig van de Zwarte Zee. Volwassenen: 100 gram per bad, temperatuur 37-38 graden celcius, duur 15-30 minuten. Kinderen: 50 gram per bad,temperatuur 35-36 graden celcius, duur 10-15 minuten

Bevorder de kwaliteit van uw slaap 2. Tijdens het bad kunt u de aromakandelaar in de badkamer plaatsen en de geur van o.a. lavendel opsnuiven. De geuren zijn verkrijgbaar in onze shop.

Bevorder de kwaliteit van uw slaap 3. Doe een (katoen) zakje Galos zeezout onder de kussen voor het slapen gaan.

Oorklachten. Gekookt water in een theekopje doen en één theelepel zeezout. Met een pipet 1 of 2 druppels in het oor doen en laten opdrogen. Voor kinderen is 1 druppel voldoende.