Langdurige neurologische klachten ofwel chronische stress is een veelvoorkomend probleem in de huidige maatschappij en kan tal van aandoeningen veroorzaken of verergeren. zoals; depressie, burn-out, verhoogde bloeddruk, slecht slapen, vermoeidheid, slechte stofwisseling en verminderde werking van het immuunsysteem.

De belangrijkste voordelen van halotherapie in onze jodium zoutgrot voor mensen met stress zijn; kalmerende werking door ambiance en inwerking van de mineralen, verlaging bloeddruk, ondersteuning immuunsysteem.

Stress kan ook spierspanning veroorzaken, met als gevolg pijn in de nek, de rug, het hoofd of op andere plaatsen. Wilt u ontstressen of preventief aan uw gezondheid werken. Boek dan een sessie in onze jodium-zoutgrot.

Voor een optimaal en langdurig effect, afhankelijk van uw gezondheidstoestand, adviseren u tenminste aan een kuur van 10 sessies deel te nemen. Een kuur van 10 sessies komt overeen met 1 maand aan zee. Om het effect van de sessies te vergroten adviseren wij u minimaal 2 keer per week een sessie te doen en niet meer dan 3 dagen tussen een sessie te plannen.