MediSalt heeft zijn deuren geopend op 19 maart 2011 en heeft, als enige bedrijf het wetenschappelijk bewezen concept van de Galos Jodium zoutgrot geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Een concept waarin een micro zeeklimaat is gecreëerd,  vervaardigd is van 100% zeezout. MediSalt is een innovatief bedrijf en geldt als een pionier op het gebied van de halotherapie. Ons bedrijf  levert op een natuurlijke manier een bijdrage aan het verbeteren van de algemene gezondheid, ter aanvulling van de reguliere gezondheidszorg.

MediSalt heeft het doel om een ieder, in elk stadium van het leven, te helpen en te ondersteunen om zo de mentale weerbaarheid en het welzijn te verbeteren.

Wij werken samen met de reguliere gezondheidszorg en onze expertise wordt erkend door artsen en therapeuten die patiënten naar ons doorverwijzen.

Door de samenwerking met een natuurgeneeskundige therapeut kunnen wij onze kennis beter toepassen, u een nog completer behandeling bieden en u helpen uw leven meer in balans te brengen.

Wij stellen het belang van u als klant voorop en onderscheiden onszelf van andere aanbieders vanwege onze kennis van deze therapie. Door onze individuele benadering kan, indien gewenst, de behandeling worden aangepast aan de behoeften van elke persoon om zodoende de kwaliteit van het leven te ondersteunen en verbeteren.

We delen graag onze ervaring met u en hebben alvast een stoel voor u gereserveerd.