We leven in een tijdperk van veel elektromagnetische straling om ons heen vanwege alle elektronica. Deze technische vooruitgang heeft zo zijn voordelen echter, wordt het lichaam biologisch beïnvloed door deze elektromagnetische straling. Er kunnen bijvoorbeeld veranderingen plaatsvinden in het DNA, in de bloed- en lichaam cellen, in de hersenen en op hormonaal gebied door verhoging van de waarden van het stresshormoon cortisol.

Onze halotherapie wordt geadviseerd voor alle kinderen. Met name voor kinderen met luchtwegklachten, huidklachten, gedragsproblemen of voor gezondheidspreventie.

Luchtwegklachten

Kinderen met luchtwegklachten krijgen regelmatig medicatie dat invloed heeft op hun gedrag en prestatie op school. Door regelmatig een bezoek te brengen aan de jodium zoutgrot wordt de kwaliteit van de slaap verbeterd, zal uw kind daardoor beter uitgerust zijn, meer positieve energie hebben en een verhoogd concentratievermogen ervaren op school.

Huidklachten

Ook een grote groep kinderen met huidklachten kan een positief effect ervaren van een bezoek aan de jodium zoutgrot met het aerosol van zeezout.  Het lichaam gaat gedurende een kuur ontgiften waardoor de organen minder belast worden en beter functioneren. Ook de conditie van de huid wordt verbeterd en wordt de jeuk verminderd. Is de huid rustig  en uw kind in harmonie met de natuur.

Gedragsproblemen

Door regelmatig de jodium zoutgrot te bezoeken zal het hun weerstand verhogen en de kans op ziekte verkleinen. De jodium zoutgrot draagt op een positieve manier bij aan hun lichamelijke ontwikkeling en gedrag waardoor zij, meer innerlijke rust ervaren, minder vatbaar zijn voor ziekte, beter slapen en daardoor beter uitgerust zijn, een verhoogd concentratie vermogen ervaren op school, wat kan leiden tot betere prestaties.

Baby’s en kinderen onder 5 jaar

De jodium zoutgrot is geschikt voor alle kinderen, met name voor de pasgeboren, omdat baby’s van 0-5 jaar niet kunnen worden behandeld met antibiotica.

Met name voor de opbouw van het immuunsysteem wordt u geadviseerd om vanaf de vroegste leeftijd met uw kinderen de jodium zoutgrot te komen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten of de jodium zoutgrot u kan helpen met uw klachten? Neemt u dan contact met ons op.  We helpen u graag met al uw vragen.