BASISTHERAPIE – 10 SESSIES – MINIMAAL 2 KEER PER WEEK – VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN.

U kunt de Galos jodium zoutgrot bezoeken voor allerlei doeleinden. Preventief, vanwege gezondheidsklachten, voor ontgiften, ontspanning of voor het herstellen van het lichaam na bijvoorbeeld een operatie, medicatie of bij het bedrijven van (top) sport.

Preventief: Ons advies is 2 keer per jaar een kuur te volgen van 10 sessies. De beste periode is in het voorjaar en najaar. Dan zijn wij kwetsbaarder. U dient dan minimaal 2 keer per week te komen. U wordt geadviseerd niet meer dan 3 dagen tussen een sessie plannen.

Gezondheidsklachten: Ons advies is de basiskuur te volgen van 10 sessies. U dient dan minimaal 2 keer per week te komen. U wordt geadviseerd niet meer dan 3 dagen tussen een sessie plannen. Vervolgens kunt u periodiek komen om uw conditie op pijl te houden. De frequentie is afhankelijk van de aard van de klachten en de status van uw gezondheid.

Ontgiften. Ons advies is de basiskuur te volgen van 10 sessies. Of er eventueel een vervolg nodig is hangt af van het resultaat. U dient dan minimaal 2x per week te komen. U wordt geadviseerd niet meer dan 3 dagen tussen een sessie plannen.

Ontspanning: Indien u voor ontspanning wilt komen kunt u komen wanneer u dat wilt.

Herstellen: Bij gebruik van medicatie of herstel van een operatie geldt hetzelfde advies als bij ontgiften.

Indien u wilt afwijken van ons advies kan dat uiteraard ook.

De sessie in de Galos jodium zoutgrot heeft een breed effect op het organisme. De reactie van het lichaam is in grote mate afhankelijk van de psychische en fysieke toestand van de persoon. Elke persoon kan op een individuele manier reageren op de therapie.

Onze adviezen zijn gebaseerd op het wetenschappelijk bewijs van de Galos jodium zoutgrot, toegepast op volwassenen en kinderen, en heeft aangetoond dat tenminste 90% van de patiënten vermindering ervoeren van de gezondheidsklachten en bij 50-70% van de patiënten vermindering van de medicatie heeft plaatsgevonden.

Gezondheidsverbeteringen merkbaar na 3-4 sessies.

Wilt u enkele wetenschappelijke documenten na zien raadpleeg dan onze wetenschap menu.

Indien u klachten heeft die staan vermeld in het menu contra indicatie verzoeken wij u eerst een arts of medisch specialist te raadplegen.