Om te kunnen voldoen aan uw  verwachtingen, en het positief effect van de jodium zoutgrot te vergroten op lichaam en geest, werken wij samen met een natuurgeneeskundige therapeut en hebben wij ons aanbod van onze professionele diensten uitgebreid met meditatie lessen en de behandeling ademobservatie met acupressuur in de jodium zoutgrot. Meer informatie over dit aanbod leest u op deze pagina.

Meditatie lessen in de Galos jodium zoutgrot. Meditatietechnieken worden o.a. gebruikt om te leren ontspannen, maar ook om de gezondheid te verbeteren en genezing te bespoedigen. Het verbetert de concentratie en helpt je zelfbewustzijn en persoonlijke groei verder te ontwikkelen. U traint de geest zich naar binnen te richten in plaats van naar buiten om zodoende de rust binnen uzelf te ontwikkelen (mindfulness). Tijdens deze lessen profiteert u optimaal van ons unieke micro zeeklimaat. wilt u een meditatieles volgen, neemt u dan contact met ons op of rechtstreeks met Resia Bunnik van Santosa Vitaal yoga via email adres  Santosa.vitaal@gmail.com. Wilt u meer weten over Santosa Vitaal bezoek dan hun website www.santosavitaal.nl . U kunt zowel inschrijven als individu of in groepsverband en voor zowel een losse les of meerdere lessen. Duur 45 minuten.

Ademobservatie met acupressuur in de jodium zoutgrot. De ademhaling van iemand observeren draagt bij aan het verbeteren van de gezondheid. Het is één van de technieken die worden gebruikt om te kunnen inschatten of emotionele blokkades een oorzaak kunnen zijn van lichamelijke klachten. Wij bieden u een unieke ademobservatie met acupressuur in onze jodium-zoutgrot met als bijkomend voordeel dat u ook profijt heeft van het inademen van de in de jodium zoutgrot aanwezige mineralen. Een juiste ademhaling draagt bij aan een goede pH waarde van uw lichaam en een betere werking van de enzymen waardoor de vitaminen en mineralen beter worden opgenomen. Dit zorgt uiteindelijk voor het beter functioneren van uw lichaam. Duur 45 minuten.

Reflexzone handmassage met onze zout- en zwavelproducten. Zorgt voor een betere doorbloeding en voor soepele hand spieren. De zout peeling van Galos reinigt de huid door het verwijderen van dode opperhuid cellen, het versterkt de smalle bloedvaten en beschermt het tegen scheuren. Het reguleert de zuurbalans (neutrale pH-waarde) en zorgt voor een gezonde, zachte en elastische huid. Het mineralen sulfide masker en crème die worden gebruikt helpen bij reumatoïde artritis en andere huidaandoeningen. De behandeling is geschikt voor beauty, ontspanning en huidziekten zoals; psoriasis, atopische dermatitis, Seborrhoïsch dermatitis en reumatoïde artritis. Onze dermo producten zijn dermatologisch getest. Duur 35 minuten.